POLITIKENS REJSETILLÆG

I går havde både Flemming, min mand, og jeg et rejsebillede i Politikens rejsetillæg.

Flemmings billede er fra vores rejse til Vietnam for 2,5 år siden, hvor vi boede i Ho Chi Minh. De havde på daværende tidspunkt gang i deres Metrobyggeri, og rækværket rundt om byggeriet var malet i en flot blå farve og foran sad de lokale og solgte alverdens ting. Meget indtryks- og stemningsfuldt.

Mit billede er fra vores rejse sidste år til Færøerne. Det var det eneste sted, pandemien tillod os at rejse hen. En af dagene tog vi en gratis bus 13 km fra Thorshavn ud til den lille by Kiirkjubøur. Udover de 75 indbyggere huser byen også Færøernes ældste kirke, Olav kirken, som stadigvæk er i brug samt ruinerne efter Magnus Katedralen fra 1300-tallet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: