MIT BILLEDE I POLITIKEN

I dag bringer Politikens Rejsetillæg mit billede af den smukke trappe fra det københavnske Hotel Savoy, der ligger på Vesterbrogade34.

Hotel Savoy er fra 1906 og huser også Danmarks næstældste elevator – den ældste befinder sig i den store Tuborg flaske i Hellerup og er fra 1888. Skulle du komme forbi Hotel Savoy, er du mere end velkommen til at kigge indenfor i hotellet. Her er en lille bar og udendørs er der en hyggelig gårdhave. Jeg var heldig at møde hotellets faste natportier, som gladeligt viste mig den smukke trætrappe og den gamle elevator fra 1906, som er gemt bag nogle hvide svingdøre i træ, og som stadigvæk er i brug. Hotellet ligger centralt til mange ting: her kan nævnes 10-14 min i gåafstand til Kødbyen, Tycho Brahe Planetarium, Tivoli, Det Ny Teater og Københavns smukke søer.

Tjek hotellets hjemmeside http://www.savoyhotel.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: