MIT REJSEFOTO I POLITIKEN.

Søndag bragte Politikens rejsetillæg mit foto af gartneren på vort hotel i Taipei på Taiwan. Vi besøgte landet for 4 år siden i forbindelse med en rejse til Hong Kong og Macau. Taiwan er perfekt som rejseland. Den gode infra struktur gør det muligt, nemt og hurtigt, at komme ud til de fleste af landets afkroge, og endda med flotte tog, der i øvrigt afgår til tiden. Vi besøgte National parker, spiste fantastisk mad, og tog med kabinevognene op ad stejle bjergskråninger i de naturskønne områder. Vi var endda så heldige at blive inviteret på frokost af en lokal kvindeklub. I det hele taget nød vi opholdet i Taipei, ikke mindst de flotte seværdigheder, de store indkøbscentre og den meget venlige befolkning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: