ÅRETS REJSEARTIKEL

Mandag d. 30/9 blev spændingen udløst; min rejseartikel ‘Kongernes Nordsjælland’ vandt www.rejsrejsrejs.dk‘s konkurrence. Fagjuryen havde mig på en flot 3. plads og læserne havde stemt mig ind som nummer 1.

Præmien er et weekendophold på det flotte 4-stjernet Terraza Hotel & Spa i Roses lidt nord for Barcelona. Vi overvejer en weekend i februar, og der vil helt sikkert komme en artikel ud af dette vinderophold. Tusind tak til alle jer, der stemte på min artikel!

Læs min vindende artikel her: Kongernes Nordsjælland: 5 udflugter for hele familien.

Nordsjælland

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: