ALVERDENS DØRE

Lige meget hvor jeg er på rejse i Verden, kigger jeg efter døre enten på grund af deres farver, et flot mønster eller på grund af dørens størrelse.

I London finder man alverdens farver på deres hoveddøre og det giver da også et mere personligt udtryk med en gul, lyseblå eller en postkasseblå dør. Især i kvartererne Notting Hill, Kensington og Portobello Road er de farvede døre i centrum.

Nepals hovedstad Kathmandu er et slaraffenland med hensyn til kulørte døre. Her holder de sig meget til de blå og lyserøde farveskalaer og jeg var vild med dem.

I Mellemøsten (Israel, Libanon, Jordan mv.) ser man mange rigtig smukke trædøre med de flotteste udskæringer.

I mange af de tidligere russiske stater så som Usbekistan, Litauen, Ukraine og Hviderusland er det den lyse pastelgrønne farve, der dominerer på mange bygninger og hoveddøre.

Her i Danmark kunne vi nu godt bruge lidt mere kulør på vores hoveddøre, men i Ærøskøbing på Ærø har jeg da set en del kulørte døre. Næste gang du rejser ud over Danmarks grænser, så tjek lige dit opholdssteds døre og meld gerne tilbage til bloggen, hvad du synes om landets/byens døre. På forhånd tak! – Maiken

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: