GINGIT I UGENS REJSETILLÆG i POLITIKEN

Billedet er fra en af vores utallige gode måltider i Laos. Måske netop fordi familierne, der styrer boderne, ikke skal have meget plads til deres egen lille streetfood forretning, finder man dem over alt. Vi fik ikke et eneste dårligt måltid i den kategori.

Billedet stammer fra en hyggelig familiedrevet garagerestaurant, hvor den ældre generation stod ude i køkkenet og lavede simple, men velsmagende retter. Min favorit var stegte ris med kylling og grøntsager for den billige pris af 20 kr.- Familien gav mig gladeligt en rundtur i køkkenet og jeg blev også vist alle mulige mærkelig glas med slangehoveder, tørrede smådyr osv. Interessant!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: