5* AFTERNOON TEA PÅ HOTEL CORINTHIA

Når vi besøger London, vælger vi ofte at forkæle vor søde tand en af dagene med morgenmad, brunch eller afternoon te på et af storbyens top hoteller. Det gjorde vi også denne gang. Valget faldt på det mondæne Hotel Corinthia. Her er tyske Thomas Kochs direktør, det borger for høj kvalitet. Thomas Kochs var tidligere direktør på Hotel Claridges, som vi har haft fornøjelsen af at spise hos et par gange.

Som ventet blev der taget godt imod os og vi blev ført til et velplaceret bord, hvor vi blev orienteret grundigt om “slagets gang”. Vi lagde ud med et udvalg af fingersandwiches: agurk m/radise og ostecreme, trøffel æg m/mayonnaise, Severn&Wye røget og pocheret laks, stegt kalkun m/tranebær og sprængt oksekød m/peberodscreme og brøndkarse. Derefter et udvalg af: almindelige og sultana scones m/økologiske jordbær, krydret Damson & Whiskey marmelade og rørt smørcreme.

Til sidst rullede en kagevogn ind fyldt op med et fristende udvalg af imponerende og smukke forkæl dig selv kager inspireret af sæsonen. Ved hver servering blev vi grundigt informeret om indholdet og mindet om at alt var ad libitum.

Fade og opsatser blev hele tiden fyldt op, og da vi til sidst måtte melde pas, blev det overskydende leveret ved vort bord i hotellets bæreposer. Rammen om det hele var et smukt julepyntet hotel med alt hvad der hører sig til, desuden et imponerende personale, herunder en enkelt dansker, som diskret sørgede for vejledning og servicering. Da vi rejste os fra bordet, kom en tjener med en Corinthia pose med blade af den hvide te, vi tidligere havde rost til skyerne. Et fuldendt besøg med en fantastisk service.

Prisen: med te/kaffe 60 pund, med et glas Laurent-Perrier La Cuvée 70 pund.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: