BELGIEN: DEN BLÅ SKOV

En lille køretur fra Bruxelles ligger Belgiens svar på Bispebjergs kirsebæralle, Hallerbos. I folkemunde kaldes skoven Den Blå Skov, idet skovbunden i medio april og et par uger frem er dækket af skovhyacinter. Fænomenet er ikke ualmindeligt i Europas ældste skove, men Hallerbos er unik grundet blomsterbundens densitet og skønhed.

Hvis vejret er til det, er en picnic noget nær en eventyrlig oplevelse. Der er ingen bænke, så medbring et tæppe eller find et væltet træ.

Indgangen er på Chemin du Bois de Halle. Tag afkørsel 22 på Bruxelles’ motorringvej. Du kan også tage TEC bus 115A til Vlasmarkt og gå ad Vlasmarktdreef til skoven. Da der nogle steder kan være relativt mudret, er det en god ide med praktiske sko.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: