MARSTALS CAMPINGPLADS

Fra vores gæsteskribent Mette Anker, der er bosat på Ærø.
Tag til Ærø i det Sydfynske Øhav, en fantastisk perle.

Tag til Ærø i det Sydfynske Øhav, en fantastisk perle.

I Marstal, ved vand og skov, ligger Marstal Camping. En lille hyggelig campingplads, med varm og familiær atmosfære. Campingpladsen ligger med udsigt over havet, og lige op ad Enghovedskoven. Sjælen næres af de usædvanligt smukke omgivelser, ligesom lys, lyde og dufte er en lise for den indre ro.
Der er fælleshus, fælleskøkken og rigtig fine bade-og toiletforhold – alt holdt rent og pænt. I de store Marstalhytter findes eget køkken, samt bad/toilet

Læs mere på www.marstalcamping.dk

På Erikshale Strand, der ligger ved siden af campingpladsen, findes en række yndige badehuse (bl.a. Ærøs mest fotograferede badehuse fra 1931), som går i arv fra generation til generation. Det eneste der må gøres ved badehusene, er vedligeholdelse. I “Det lille hav” er vandstanden lav og lun, og i “Store hav” er der sandbund og badebro.

Marstal har alt hvad man har brug for på ferien – strand, skov, by, havn og mange små finurlige bygninger. Ved havnen ligger det berømte “Søfartsmuseum“, hvor man kan tilbringe mange timer. Museet holder lukket hver søndag. Der er gratis entré for t.o.m 18-årige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: