Velkommen på en ny rejseblog for de modne

Bloggen er så småt ved at blive opsat. Til jer der ikke kender mig, så har jeg rejst i over 80 lande – også i lande, der ikke eksisterer mere – og boet i Israel. Her vil jeg dele mine erfaringer samt invitere gæsteskribenter til at dele ud af deres oplevelser i ind- og udland her på siden.
Skyscanner har flere gange anbefalet deres kunder at følge min Facebook og Instagram og at stille mig spørgsmål om alverdens destinationer. Ofte vil mine billeder også være at finde i Politikens rejsetillæg.

Følg min Instagram her.

Følg min Facebook side her.

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: